Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

"Η Μουσική της Ποίησης - Ανθολογία των τεσσάρων"


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου η μουσική εκδήλωση "Η Μουσική της Ποίησης - Ανθολογία των τεσσάρων" με μεγάλη επιτυχία. Οι καλεσμένοι μας μουσικοί Βαγγέλης Κόντος, Απόστολος Δημητρακόπουλος και Νατάσα Χρηστίδου μαζί με τον -δημοσιογράφο στο επάγγελμα- αφηγητή Δανιήλ Παπαδανιήλ παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο μουσικό πρόγραμμα μελοποιημένων ποιημάτων με παράλληλη ανάγνωση στίχων και βιογραφικών στοιχείων των μεγαλύτερων ποιητών της σύγχρονης Ελλάδας. Ακούστηκαν ποιήματα των Σεφέρη, Ελύτη, Ρίστου, Καρυωτάκη, Γκάτσου, Βάρναλη και πολλών άλλων. Μάλιστα ακούστηκαν μελοποιήσεις του Απ. Δημητρακόπουλου. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ για την άμεση ανταπόκρισή τους, για το ταξίδι τους από τη Θεσσαλονίκη αλλά κυρίως για τον ενθουσιασμό τους, τον οποίο μοιράστηκαν μαζί μας στην οργάνωση και την εκτέλεση ενός μουσικού ταξιδιού στη Μουσική και την Ποίηση. 


Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η φιλόξενη μπυραρία Prague στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς πλημμύρισε μελωδίες και στίχους. 
Ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία τους και τη στήριξη της εκδήλωσης, που εδώ και καιρό επιθυμούσαμε να οργανώσουμε ως Σύνδεσμος Φιλολόγων.
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας Ράδιο Καστοριά 93fm και antennes 93,6fm για την προβολή της εκδήλωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη