Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Πληρ.: Αλ. Μακρίδης: τηλ. 6944442689
e-mail: synfikas@gmail.com
Ιστολόγιο: synfika.blogspot.gr


Καστοριά, 30 Μαρτίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 2ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς. Ο διαγωνισμός διήρκεσε από τις 9.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. και συμμετείχαν 44 μαθητές από σχολεία όλης της Π.Ε. Καστοριάς. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα σε λέξεις διαβαθμισμένης δυσκολίας. Από τη βαθμολογία προέκυψε η παρακάτω με σειρά κατάταξης δεκάδα:

1.      Κεραμιδοπούλου Αθηνά του Γεωργίου (Γυμνάσιο Μεσοποταμίας)
2.      Μπάγγου Γεωργία του Νικολάου (Γυμνάσιο Βογατσικού)
3.      Ζέζιου Ζωή του Θεοδώρου (1ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
4.      Ζήση Αναστασία του Αθανασίου (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
5.      Σερεμετίδου Κυριακή του Γεωργίου ( Γυμνάσιο Οινόης)
6.      Καραλής Αχιλλέας του Βασιλείου (4ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
7.      Μπούκλας Κωνσταντίνος του Παύλου (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
8.      Τσαλουκίδου Κυριακή του Αποστόλου (Γυμνάσιο Μανιάκων)
9.      Φραντζέζος Κωνσταντίνος του Δημητρίου (3ο Γυμνάσιο Καστοριάς)
10.  Μακρή Ελευθερία του Στεφάνου (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς)

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και βιβλία, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά των βιβλιοπωλείων, των Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Π.Ε. Καστοριάς, της ίδιας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους. Μεγαλύτερο κέρδος για όλους τους συμμετέχοντες μαθητές υπήρξε η ενασχόλησή τους με την ελληνική γλώσσα και η δυναμική παρουσία τους σε μια δημόσια διαδικασία.
Από τη μεριά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Γλυκερία Ευαγγέλου, Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Καστοριάς, για τη φιλοξενία και τις φιλολόγους που εναλλάχθηκαν στην κριτική επιτροπή:  Ευαγγέλου Γλυκερία, Κολτσίδα Αθηνά,  Μιχούλα Ελένη, Παπαδημητρίου Καλλινίκη,  Παπαδοπούλου Μαρία, Σαββουλίδου Δήμητρα και Τσιάτσικα Παναγιώτα.

Επίσης ευχαριστούμε την καθηγήτρια πληροφορικής κ. Ειρήνη Παπανικολάου για την επιμέλεια της αφίσας και για την τεχνική βοήθεια στην ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων και τέλος το Γυμνάσιο Μανιάκων για την παραχώρηση του φορητού πίνακα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη