Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοβουλία Πολιτών

Πρωτοβουλία Πολιτών για διεκδίκηση του αναπτυξιακού έργου ΕΣΠΑ 
για την Ανάδειξη του Νεολιθικού Οικισμού Αυγής στην Καστοριά.
Πρέπει ως πολίτες να διεκδικήσουμε την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού έργου ΕΣΠΑ για την ανάδειξη και αναβάθμιση του Νεολιθικού Οικισμού Αυγής.
Απαιτούμε από τους υπεύθυνους φορείς τα αυτονόητα!
Θέλουμε να πραγματοποιηθεί το όραμα της Αυγής!
 
Επισυνάπτεται η επιστολή που συνέταξε η Σουλτάνα Ζορπίδου εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την ανάδειξη του Νεολιθικού Οικισμού της Αυγής.

Όσοι συμφωνείτε με την Πρωτοβουλία υπογράψτε ηλεκτρονικά στον παρακάτω
 σύνδεσμο: http://www.avaaz.org/en/petition/Protovoylia_Politon_gia_diekdikisi_toy_anaptyxiakoy_ergoy_ESPA_Anadeixis_toy_Neolithikoy_Oikismoy_Aygis_stin_Kastoria/?tBBLYdb


Επίσης, Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Καστοριάς (ESPEROS PALACE, ώρα 18.00), θα πραγματοποιηθεί ομιλία της υπεύθυνης αρχαιολόγου Δρ Γεωργίας Στρατούλη [Αρχαιολόγος ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΓΠολιτισμού - ΙΖ' ΕΠΚΑ] για τη σημασία και το όραμα της ανάδειξης του Νεολιθικού Οικισμού της Αυγής. Θέμα: Νεολιθικός Οικισμός Αυγής: από την ανασκαφή στο Διαδραστικό Αρχαιολογικό Πάρκο.


Ακολουθεί ομιλία της κ. Στρατούλη στο Διεθνές Συνέδριο: "1912-2012 Εκατό χρόνια έρευνας στην προϊστορική Μακεδονία", που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο 2012: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τάδε έφη